Olemme lomalla toistaiseksi

Linja-autot

Pesemme Linja-autojen suodattimet. Kuten myös muussa raskaassa liikenteessä linja-autojen toimivuus ja tuottavuus on tehokkaan liiketoiminnan keskiössä mietittäessä huoltoa. Ota yhteyttä ja suunnitellaan suodattimen huolto ja puhdistus niin ettei se häiritse liiketoimintaanne.

Kuorma-autot

Meillä on 20 vuoden kokemus raskaankaluston kehityksestä. Euro luokitusten tulo on tarkoittanut, että pakokaasun jälkikäsittelyjärjestelmä käyttää adblue lisäainetta. Huomaathan, että usein itse adblue järjestelmässä ei olekkaan vika vaan tukkeutunut SCR suodatin vaatiikin huollon. Pesemällä ja huoltamalla suodatin säännöllisesti tuo erittäin suuria säästöjä niin polttoaine kuin jälkikäsittelyjärjestelmän huoltokustannuksiin. Tämän tietävät kyllä kaikki raskaalla puolella toimijat. 

Työkoneet

Olipa sitten kyse pyöräkoneesta, kaivinkoneesta, traktorista tai jostakin muusta teollisuuden tai vaikkapa satamapalveluiden koneesta. Meiltä löytyy puhdistusratkaisu teidän suodattimelle.

Raskaan kaluston suodattimien puhdistus

Huolehdimme, että kalustosi pysyy liikenteessä ja tuottavassa työssä. Raskaankaluston käyttötunnit ovat suuria ja yllättävät remontit ovat ikävä seisaus kaluston tuottavuudelle. Suodattimien puhdistus parantaa kaluston kuntoa ja vältät turhat seisaukset. 

Voit tilata niin yksittäisen suodattimen puhdistuksen kuin tehdä huoltosopimuksen koko kalustollenne. Ota yhteyttä ja kartoitetaan paras ratkaisu yrityksellenne.

Palvelemme 24/7

Pystymme tarjoamaan erittäin tehokasta ja nopeaa palvelua, jotta saisit kaluston mahdollisimman pian takaisin huollosta.

Vältä remontit

Tukkeutunut suodatin voi aiheuttaa moottoriin isojakin vaurioita ja seisauksia kaluston käyttöön. Ennakoimalla pidät huolto- ja korjauskustannukset kurissa.

Nopea asiakaspalvelu

Soita tai lähetä yhteydenottopyyntö niin vastaamme mahdollisimman pian. 

Lähetä yhteydenottopyyntö