Olemme lomalla toistaiseksi

DPF puhdistus hoitaa tukkeutuneen suodattimen kuntoon

Puhdistamme DPF, SCR, FAP hiukkassuodattimet sekä katalysaattorit, myös suodatinelementtien puhdistus. Puhdistamme kaikki palamisprosessissa syntyvät epäpuhtaudet. Ja tiesitkö, että keräämme kaiken puhdistuksesta tulevat epäpuhtaudet talteen.

Lupaus

Me pesemme ongelmasi pois kustannustehokkaasti, tämä on lupaus.

Erikoispalvelu 24/7, hiukkassuodatin puhtaaksi samana päivänä.

Emme rasita luontoa sillä hiilijalanjälkemme on erityisen pieni ja toimintamme on erittäin ekologista. Keräämme kaikki puhdistuksessa syntyvät epäpuhtaudet 100% talteen ja toimitamme ne asianmukaiseen jatkokäsittelyyn. Tämä on kiertotaloutta parhaimmillaan.

Haluamme olla osana yrityksenne tuottavuutta ja auttaa palvelullamme kustannustehokkaisiin ratkaisuihin.

Ymmärrämme

Kun tarpeesi on pitää kalusto tuottavassa työssä on valintasi DPF puhdistus. Järjestämme hiukkassuodattaminen pesun niin, ettei se häiritse muuta liiketoimintaasi tai tuottavuutta. Hoidamme tarvittaessa myös kuljetuksen. Meiltä saat avaimet käteen ratkaisun hiukkassuodattimen puhdistukseen ja voit olla lopputulokseen tyytyväinen. 

Ymmärryksemme koskee myös yksityisautoilijoita. Teidän tarvitsee vain ottaa meihin yhteyttä, ilmoittaa autonne tiedot ja hoidamme hiukkassuodattimen pikaisesti puhtaaksi. 

Olipa puhdistettavaa sitten henkilöautossa, kuorma-autossa, linja-autossa, kaivinkoneessa, pyöräkoneessa, traktorissa tai ihan missä tahansa, Me hoidamme sen!

Kokonaisvaltainen palvelu

Olemme enemmän, kuin pelkkä suodattimen puhdistuspalvelu. Valitsemalla meidät tarkoittaa se kokonaisvaltaista palvelua autollesi. Huollamme koko järjestelmän, sillä useasti vika ei ole pelkästään suodattimessa. Tarkastamme aina samalla esimerkiksi turbon kunnon.

Kokonaisuuteen kuuluu pesun lisäksi, DPF hiukkassuodattimen endoskooppikuvaus, vastapainemittaus, ultraus tarvittaessa, kuivaus, paineanturin
ja järjestelmän tarkastus dokumentoituna. Myös lambda- ja lämpötila-antureiden puhdistus sekä ohjelmallinen sopeutus. Tarkistamme autostasi samalla paljon myös muita arvoja.
Mikäli olet toimittanut suodattimen meille toiselta paikkakunnalta ja korjaamosi tarvitsee konsultointia, niin autamme mielellämme.

Joissakin tapauksissa suodatin on yksinkertaisesti rikkoutunut niin, ettei vaihtoehtoina ole muuta kuin uuden hankinta. Etsimme teille uuden
suodattimen edullisesti ja lunastamme vanhan rikkoutuneen ja saatte siitä ostohyvityksen. Joten rikkoutunut suodatin on myös rahanarvoista
omaisuutta.

Kysy rohkeasti lisää