Olemme lomalla toistaiseksi

Miksi DPF Puhdistus?

Vähemmän päästöjä

Hiukkassuodattimen puhdistus takaa tehokkaamman moottorin toiminnan. Kun moottori toimii sille suunnitetulla tavalla, niin luonnollisesti myös päästöt pysyvät asetettujen arvojen sisällä. Suosittelemme vahvasti säännöllistä suodattimen puhdistusta. Puhdistusväli riippuu auton vuosittaisista kilometreistä ja tyhjäkäyntimäärästä. Mutta vahva suositus on kuitenkin kerran vuodessa.

Pienempi polttoaineen kulutus

Kun säännöllisesti huollamme suodattimesi niin lopputuloksena on huomattava säästö polttoaineen kulutuksessa. Tämä perustuu täysin yksinkertaiseen ja kiistattomaan tekniseen toteamaan. Pakokaasun ulos johdettavuus on tärkeä osa moottorin toimintaa.

Vältä kalliit remontit

Ennakoimalla pidät huolto ja korjauskustannukset kurissa. Vastapaine synnyttää moottoriin tilanteen, jossa tukkeutunut suodatin ei johda pakokaasua sille tarkoitetulla tavalla. Tästä johtuen tukkeutuneen suodattimen lisäksi moottoriin syntyy paljon muutakin vikaa, kuten turbon rikkoutuminen. Tämä tarkoittaa monesti koko moottorin remonttia. Nyt kannattaa ottaa yhteyttä ja pestään hommat kohdalleen. Annamme mielellämme myös muutakin konsultointia aiheeseen liittyen.

Huolehdi autostasi, ennakoimalla vältät kalliit remontit

Nyt se on helppoa, sinun tarvitsee ottaa vain meihin yhteyttä ja me huolehdimme autosi hiukkassuodattimen puhdistuksesta. Hiukkassuodattimen puhdistus kannattaa, koska sillä saat merkittävää hyötyä autosi moottorin kunnossa pysymiseen ja polttoaine säästöihin. Parhaaseen lopputulokseen pääsemiseen autosi päästöjen kannalta vaikuttaa monta tekijää. Siksi suosittelemmekin huoltosopimusta suodattimille.

Voit tehdä huoltosopimuksen kanssamme ja näin ennakoimalla vältyt mahdolliselta moottorivaurioilta. Jos kuitenkin moottoriin kertynyt karsta tai tukkeutunut suodatin on ehtinyt tekemään vaurioita ja sinulta on hajonnut esimerkiksi turbo, niin Meidän kautta saat edullisesti laadukkaat alkuperäiset turbot. Muistathan, että aina turbon huollon tai vaihdon yhteydessä tulee huolehtia myös hiukkassuodattimen puhdistuksesta. 

Palvelemme 24/7

Pystymme tarjoamaan erittäin tehokasta ja nopeaa palvelua, jotta saisit autosi mahdollisimman pian takaisin huollosta.

Alk. 200 €

Saat meiltä heti hinta-arvion, kun otat yhteyttä. Suodatinpesu henkilöautoihin alkaen 200 euroa.

Nopea asiakaspalvelu

Soita tai lähetä yhteydenottopyyntö niin vastaamme mahdollisimman pian. 

Palvelu sisältää

Kokonaisuuteen kuuluu pesun lisäksi, DPF hiukkassuodattimen endoskooppi kuvaus, vastapainemittaus, ultraus tarvittaessa, kuivaus, paineanturin ja järjestelmän tarkastus dokumentoituna. Myös lambda- ja lämpötila-antureiden puhdistus. Tarkistamme autostasi samalla paljon myös muita arvoja, kuten esimerkiksi turbon kunnon.

Ota yhteyttä ja sovitaan aika puhdistukselle!

Toimi näin

Vaihtoehto 1

Ota yhteyttä

Tuo autosi meille, irrotamme hiukkassuodattimen, pesemme sen ja asennamme takaisin paikalleen.

Asennustöiden kesto keskimäärin n. 3h.

Vaihtoehto 2

Ota yhteyttä

Tuo irtonainen hiukkassuodatin meille ja nouda suodatin puhdistuksen jälkeen. Voit myös lähettää suodattimen meille.

Vaihtoehto 3

Ota yhteyttä

Vie autosi haluamallesi korjaamolle, he irrottavat suodattimen. Me hoidamme kuljetukset, sekä puhdistuksen. Korjaamosi asentaa suodattimen takaisin.

Lähetä yhteydenottopyyntö